вторник, 25 декабря 2018 г.

Щирі вітання батьків з Новим роком від "сонячних" дітей "Джерела"

             Незабаром до всіх завітають найулюбленіші свята  дітей та дорослих - Новий рік та Різдво Христове. Всі ми чекаємо у цей час дива та подарунків. І «сонячні» діти «Джерела» теж готуються до майбутніх чарівних свят. Вони з величезною турботою виготовили своїми руками чудові вітальні листівочки та вирішили не просто подарувати їх рідним, а скористатись послугами "Укрпошти". Для дітей із синдромом Дауна це дуже не проста справа, бо вона потребує спілкування з працівником пошти та виконання досить складних і незнайомих дій.
            За для більш успішного виконання визначеної  місії педагоги «Джерела» запросили до участі студентів Хортицької академії, що проходять навчальну практику на базі школи-інтернату. Дівчата  із задоволенням відгукнулись на пропозицію про допомогу. Подорож виявилась веселою, наповненою душевним теплом та радістю від спілкування.
            Для «сонячних» дітей  ця подія була не тільки відчуттям  новорічного дива, вона надала можливість їм сприймати себе більш дорослими та самостійними, усвідомити свою значущість і причетність до  соціальних зв'язків та подій!
          Діти за допомогою дорослих купили конверти, наклеїли наліпки з адресами, які власноруч набирали на комп'ютері, та опустили листи у поштову скриньку. За декілька днів до кожної родини надійде новорічне привітання від дітей. Вважаємо, що для батьків це буде найкращим подарунком!



















Комментариев нет:

Отправить комментарий