воскресенье, 16 декабря 2018 г.

"Сонячні діти" "Джерела" - майбутні кулінари


        Продовжуючи свій шлях до дорослого життя «сонячні діти» Джерела разом з педагогами спрямували свою подорож до казкового кафе «Sir Lanselot», працівники якого надають чудову можливість всім дітям долучитися до виготовлення бургерів, суші та піци.  Було дружньо  вирішено  зупинити свій вибір на останньому варіанті, бо  процес виготовлення піци дітьми з синдромом Дауна є доступним та легким для запам’ятовування і відтворення у самостійному житті.
       У закладі панувала чарівна казкова та новорічна атмосфера, яка сприяла чудовому настрою дітей. Приготування піци викликало в юних кулінарів неймовірні емоції, вони уважно та з захопленням виконували всі пошагові етапи виготовлення смачної випічки. Завдяки професіоналізму  піцмейкера, діти швидко та якісно створили бездоганно смачні та ароматні піци.
       Після завершення кулінарного майстер-класу всі мали нагоду зробити пам’ятні фотографії та скуштувати власні кулінарни вироби.  Радісні обличчя дітей, величезні враження від відвідування заходу стали кращим підтвердженням того, що такі навчальні екскурсії приносять не тільки користь і величезне задоволення всім учасникам події, а й надають віру дітям у власні сили та формують в них відчуття дорослості.
       Одже є надія, що сьогодні вихованці "Джерела"  зробили перший крок до опанування можливої майбутньої професії! Окрема подяка співробітникам "Sir Lanselot" за гостинність, доброзичливість, дружність та співпрацю!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий