вторник, 28 декабря 2021 г.

Вихованці «Джерела» - лауреати щорічного Всеукраїнського конкурсу малюнка «Я дитина! Я малюю!»

 


Добігає кінця 2021 рік. Навколо панує передноворічна атмосфера. Діти і дорослі перебувають в очікуванні дива. І воно прийшло! 19 грудня завершився черговий етап конкурсу "Я Дитина! Я Малюю!", який був присвячений 30-річчю незалежності України  «В єднанні країни – квітуча Україна». Цей


конкурс було започатковано Благодійним фондом «Допомога справою» за підтримки Запорізької дитячої художньої школи та членів творчого об’єднання художників міста Запоріжжя «Колорит». Захід спрямований на підтримку творчих здібностей дітей з особливими потребами, їх інтеграцію в суспільство та надає учням можливість виявити повною мірою свої таланти.


Підсумки Конкурсу були підведені саме в день Святого Миколая в центрі «Едісон плейс». Здобувачі освіти КЗ ЗСЗШІ «Джерело» посіли багато призових місць. Серед найкращих художників – 11 учнів з ментальними порушеннями. Вони довели, що діти з особливими потребами є самостійними особистостями, які мають свій погляд на світ, і здатні висловити його через творчість.

За підсумками Конкурсу всі одинадцять учнів 1-9 класів «Джерела»


отримали цінні подарунки, які підготували депутати Запорізької міської ради від Партії «Єднання».  Після церемонії нагородження маленькі художники із задоволенням взяли участь в святковій фотосесії, чаюванні  та цікавих змаганнях. Діти та батьки отримали багато приємних відчуттів від яскравої події напередодні новорічних свят.

Комментариев нет:

Отправить комментарий