понедельник, 13 января 2020 г.

«Хвилі бажань» - арт-заняття для педагогів «Джерела»





Спочатку мрії здаються неможливими,
потім неправдоподібними, а потім неминучими.
Крістофер Рів



        
           Усі люди мріють, і у всіх багато бажань: великих, маленьких, таємних або неймовірних – це незаперечний факт. Новорічні свята – той загадковий час, коли важливі для душі бажання можуть перетворитися у реальність. З метою поринути у власний світ фантазій, потреб та спостережень за власними відчуттями практичним психологом Драєвською С.А. та вчителем-логопедом Авєдовою С.А. для педагогів закладу було проведено арт-заняття «Хвилі бажань».
        Око людини «фотографує» зовнішній світ, і всередині кожного існує безліч візуальних образів. Карта – це двері, за якими живе подія, враження, людська історія. Ці двері можуть бути закриті на великий і вже заіржавілий замок, але, ніби ключем, карта допоможе відкрити їх. Використовуючи  метафоричні асоціативні  карти,  кожна жінка змогла більше відчути саму себе, свої бажання, власні ресурси і перешкоди до здійснення мрій. 
     Але одного усвідомлення бажаного недостатньо, шлях до здійснення мрій робить легким та дивовижним метод нейрографіки. Цей інструмент дозволяє трансформувати свідомість та створити нові нейронні зв’язки, що забезпечать здійснення нових цілей та найзаповітніших мрій, що із задоволенням і втілили у реальність учасники дійства.
         Заняття надало змогу педагогам відволіктися від буденних справ, ясніше  відчути свої прагнення та бажання, отримати задоволення від творчості. Сподіваємось на здійснення довгоочікуваних мрій!
    

Комментариев нет:

Отправить комментарий