воскресенье, 24 марта 2019 г.

Сонячний день в Ашані для "сонячних" дітей Джерела


21 березня свій визначний Всесвітній день людей із синдромом Дауна вихованці Джерела відсвяткували чудовою подорожжю до нових друзів з компанії Ашан.
     Вже не перший рік Ашан допомагає дітям та дорослим з особливими потребами з питань підвищення якості їх життя:  навчання, соціалізації  та працевлаштування. Першу зустріч допомогла організувати та здійснити Катерина Надєїна - супроводжувач корпоративно-соціальної відповідальності компанії Ашан у місті Запоріжжя.
     У цей день дітей чекала надзвичайна подорож у «країну» Ашан. Діти мали нагоду дізнатись про «таємничі кімнати» супермаркету, в яких відбувається величезна робота працівників  щодо підготовки товару, перш ніж він потрапить до прилавків магазину. Для учнів стало відкриттям те, що існують не тільки корпусні холодильники, а й величезні кімнати-холодильники, в яких є безліч смачненького, а ваги можуть бути такими величезними, що вміщають у себе весь клас з педагогами та екскурсоводом.

    Після ознайомлення зі складами Ашану діти мали нагоду залучитися до виготовлення кулінарних шедеврів: приготування пончиків та піци. Смачний  аромат, апетитний вигляд випічки та обіцянка дорослих, що незабаром діти скуштують власні вироби, надихали майбутніх кулінарів із захопленням виконувати поставлені перед ними завдання.
   Екскурсія гіпермаркетом видалась цікавою, з передчуттям смачного свята. Під час екскурсії діти знайомились з тематикою відділів товару, вчились визначати його вартість. А куштування власно вироблених страв стало  неймовірно приємним завершенням свята для кожної дітини.
     Ця екскурсія була не тільки щасливою подорожжю, а й початком майбутньої підготовки вихованців «Джерела» до здійснення мрії - стати майбутніми кандидатами на працевлаштування до компанії Ашан.



Комментариев нет:

Отправить комментарий