пятница, 22 апреля 2016 г.

Семінар – практикум «Проблеми та досягнення в сфері аутизму в Україні та інших країнах світу»


21 квітня 2016 року на базі Запорізького національного університету відбувся семінар – практикум «Проблеми та досягнення в сфері аутизму в Україні та інших країнах світу». Ведуча: Консул Європейської асоціації «Аутизм - Європа» , Засновник МГО «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім», Лауреат міжнародної премії NAPA 2014 (Naturally Autistic People Awards) в номінації Community Mentor (наставник спільноти) Мама дитини з аутизмом  Інна Сергієнко.
У рамках своєї діяльності, як Консул «Аутизм Європа», Інна проводить регіональний освітній тур, в рамках якого читає семінари з аутизму для батьків, представників громадських організацій, профільних фахівців та спеціалістів ПМПК. З жовтня 2013 Інна відвідує зі своєю освітньою програмою щомісяця одне місто України. Загалом її семінари вже відвідало більше 1500 осіб.

В програму семінару увійшли питання:
-         «Аутизм у світі: прикладні практики та кейси для України»;
-         «Особливості сприйняття світу дитиною з аутизмом»;
-         «Асистент дитини і його роль в учбовому процесі».
Наприкінці семінару відбулася сесія питань та відповідей, яка вийшла дуже жвавою, адже питання ефективного  виховання та навчання дітей з аутизмом  залишається недосконалим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий